Defshop NL

 
Naam::   Defshop NL
Netwerk:   Zanox Nederland
Omschrijving:   Vind meer info door te klikken op "to the application" DefShop ? De beste prijzen voor Street-, Fashion-, Hip Hop- en Urbanwear!

Met meer dan 20.000 verschillende artikelen en meer dan 2.000 dagelijkse bestellingen is DefShop in Europa de grootste shop voor Street-, Fashion-, Hip Hop- en Urbanwear. DefShop biedt je op www.def-shop.nl een groot assortiment aan topmerken tegen lage prijzen. Hier kun je vele verschillende stijlen in een super kwaliteit vinden. Populaire Hip Hop-merken zoals New Era, DNGRS, Karl Kani of Ecko Unltd. worden door bekende Streetwear-merken zoals Vans, Etnies en Element aangevuld. Verder heeft DefShop in de Fashionsector met Desigual, Vero Moda en Jack & Jones vele innovatieve merken in het aanbod ? perfect voor de jeugdige doelgroep! Naast de klassieke spijkerbroeken, t-shirts of hoodies biedt DefShop ook schoenen, petten, tassen, hoofdtelefonen en andere. Omdat wij onze goederen in grote hoeveelheden rechtsteeks van de fabrikanten verkrijgen, bieden wij een onverslaanbaar goedkoop assortiment - van megacool over extravagant tot elegant.

Waarom klanten voor www.def-shop.nl kiezen?

Laagste prijs garantie op het totale assortiment
Grootste keuze aan Street-, Fashion-, Hip Hop- en Urbanwear in Europa
Super snelle levering binnen 3-8 werkdagen
Gecertificeerde Online-Shop (Trusted Shops)
Verdere voordelen


Selectie van de reclamemiddelen

Kies uit een breed aanbod aan aantrekkelijke, steeds geactualiseerde reclamemiddelen zoals banners (JPG en GIF-formaat) en tekstlinks
Leg op je website nadruk op de voordelen voor de klanten (laagste prijs garantie, super snelle levering, grootste keuze in Europa)!
Reclamemiddelen in afwijkende maten op aanvraag


De voordelen van ons partner-programma

Hoogte gemiddelde winkelwagen van 100?
Intuïtieve en innovatieve shop met een hoge conversionrate
Dagelijks geactualiseerde productgegevens

De commissie verwijst in het algemeen naar de netto-waarde (na aftrek van verzendkosten en 19% BTW).

Belangrijke opmerking: een sale wordt eerst dan bevestigd wanneer de bestelde goederen niet geannuleerd ofwel teruggestuurd werden. Voor niet bevestigde sales wordt geen commissie uitbetaald. Na afloop van 30 dagen retoutijd controleert DefShop de bestelling en vergelijkt alle sales met het eigene systeem. Ook bestellingen met gedeeltelijk teruggezonden goederen worden vergoed! Na de bewerking vindt de uitbetaling via het affiliate-netwerk Zanox aan de publisher plaats.

Alle informatie kun je nog een keer in de Publisher-gids nalezen.

Voor vragen of verzoeken kun je altijd contact met ons opnemen!
Wij zullen blij zijn om te helpen en kijken uit naar jouw contact.

Jouw persoonlijke contactpersonen:

Sarah Hennecke sarah.hennecke@def-shop.com

André Kuschnerik andre.kuschnerik@def-shop.com

Mail: partnerprogramma@def-shop.com

Vergoedingent.e.m. 14 Sales: 10%
15-29 Sales: 11%
30-49 Sales: 12%
va. 50 Sales: 13%

Restricties Beperkingen door de advertiser De volgende websites worden niet opgenomen: Pagina's met radicale, pornografische, gewelddadige of verboden inhoud Websites die op andere manieren niet aan het Duitse of Nederlandse recht en de goede zeden voldoen Post-View-affiliates worden ook niet toegelaten tot het DefShop-partnerprogramma. SEM-beperkingen op keyword-advertising (Google AdWords, Yahoo Search Marketing enz..): Het sleutelwoord "DefShop" als een stand-alone of als onderdeel van een woord combinatie en een andere spelling van dat zoekwoord is niet toegestaan Het directe gebruik van de URL "nl.def-shop.com" of "def-shop.nl" (ook verkeerde spelling) en Direct-linking zijn ook verboden (Brand-bieden) Je mag alleen de reclamemiddelen gebruiken, die beschikbaar zijn via het partner-netwerk. Niet toegestaan zijn in het bijzonder layers en pop-ups. Verder is het niet toegestaan de DefShop-datafeed buiten de eigen website (derde platforms zoals Google Shopping) te publiceren. Er morgen alleen maar cadeaubonnen worden gebruikt, die via het affiliate netwerk worden verstrekt. De cadeaubonnen dienen binnen 14 dagen na het verstrijken door de partner van zijn website te worden verwijderd. Overtredingen zullen leiden tot onmiddellijke opzegging van het partnerschap!

Contactpersonensarah.hennecke@def-shop.com Tekstlinks Emailing / Newsletter Site-Under Pop-Under, Pop-Up Geforceerde click Incentivized (click, lead, sale) Co-registratie GAP SEM Toegestaan Niet toegestaan Vraag het ons Dit veld is voor programmanieuws en promotie
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   onbekend